Отборът на Пари Сен Жермен се класира за 1/16-финалите в турнира за

...
Отборът на Пари Сен Жермен се класира за 1/16-финалите в турнира за
Коментари Харесай

ПСЖ вкара девет гола на отбор от шеста дивизия

Отборът на Пари Сен Жермен се класира за 1/16-финалите в шампионата за Купата на Франция след триумф с разгромното 9:0 като посетител на шестодивизионния Ревел.

Луис Енрике не направи съществени промени в стартовия състав и излезе с всичките си звезди, което и докара до разумния краен резултат от дуела.

Домакините не се огънаха през първия четвърт час от дуела и парижани поведоха чак в 16-ата минута, когато Килиан Мбапе откри головата си сметка за вечерта. В идващите двайсетина минути играчите на Ревел още веднъж резервираха мрежата си суха, само че в последна сметка се пропукаха след злополучен автогол на Максенс Н’Гесан.

Това сякаш отчая отбора от шестото равнище на френския футбол и напълно скоро в 43-ата минута Марко Асенсио направи преднината на първенците класическа, а до края на полувремето падна и четвърти гол, който бе още веднъж дело на Мбапе в 45-ата минута, предава Спортал.

Наказателната акция на гостите продължи и незабавно след почивката, когато в 48-ата минута Килиан Мбапе оформи своя хеттрик и направи преднината на парижани от цели пет гола.

Подобно на протичащото се през първата част второто полувреме също предложи разлика от 22 минути сред първия и втория гол. В 70-ата минута гостите получиха правото да изпълнят дузпа, като от бялата точка стреля Гонсало Рамош, който не сбърка.

Четвърт час преди края на постоянното време в 76-ата минута палачът на българския Левски от пресявките на Лигата на конференциите - Рандал Коло Муани, за следващ път този сезон прояви голмайсторския си усет и наказа за седми път противника.

В 87-ата минута падна и осми гол, в чийто създател се превърна Шер Ндур, а в изтичащите секунди на добавеното време в 90-ата минута Рандал Коло Муани оформи крайния резултат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР